Bli Medlem 2019-04-25T13:30:10+01:00

INTRESSEANMÄLAN FÖRENING & PRIVATPERSON
Vi kommer att kontakta er som anmält intresse att bli medlemmar inom 2 veckor.

VILLKOR

Alla ansökningar behandlas av föreningens styrelse för att säkerställa att alla medlemsföreningar har en värdegrund som är i enlighet med föreningens värdegrund. Föreningen Folkets Husby kan utesluta föreningar som inte respekterar värdegrunden.

Ni kommer att bli kontakted av oss inom två veckor för att komplettera er intresseanmälan. Efter godkännande betalas angiven medlemasvgift på 300 kr/kalenderår in på plusgirokonto 79 62 93-9 eller med swish 123 59 312 17. Men det går även att betala avgiften kontant på plats i huset till Anne Nielsen eller Hedvig Wiezell.

Vid frågor eller funderingar kontakta Hedvig Wiiezell, verksamhetschef hedvig@folketshusby.se eller Anne Nielsen bitr, verksamhetschef anne@folketshusby.se

Folkets Husby är en ideell förening som värnar om allas lika värde, jämlikhet och jämställdhet. Vi främjar mångfald och solidaritet och vill att huset ska vara en träffpunkt för folkbildning, kultur och samhällsengagemang. Föreningar som vill bli medlemmar hos oss behöver därför dela Folkets Husbys värdegrund och syfte.