Händer i huset

Av:

|

Publicerad:

|

Kategori:

Händer i huset!

Vi hoppas att det nya året har startat fint för er alla trots tuffa tider. Det fortsatta allvarliga pandemi-läget präglar mycket av allas vår vardag och på Folkets Husby fortsätter vi att flexibelt göra verksamhet utifrån rådande förutsättningar.
Själva huset är fortfarande öppet under säkra former för ett begränsat antal besökare – men de flesta av våra aktiviteter är digitala eller sker utomhus.
I månadsbladet ser ni en del av det som är på gång, och med tanke på läget kan nya aktiviteter tillkomma eller ställas in med kort varsel så håll ögonen öppna!
Husbyrådet (för Husby-bor)

Under februari kommer vi att genomföra en rad dialogmöten på dag- och kvällstid för att få hjälp att forma det som ska komma att bli Husbyrådet.

De första fyra tillfällena syftar till att presentera idén om Husbyrådet och tänka ihop kring medborgarinflytande, medan de sista fyra tillfällena syftar till att summera och konkretisera arbetet. Du som deltar är välkommen att delta på så många träffar du önskar. Se månadsblad för datum och anmälan!

Ungdomsfilmen Mötesplatesen – av unga i Husby
Hösten 2019 skrev unga från Husby en fiktiv berättelse om en nedläggningshotad mötesplats för unga. Arbetet drevs av plattformen Play & Rewind som arbetar för att stärka unga att skapa sina egna berättelser genom film.
Var rädda om er så fortsätter vi att hjälpas åt att ta hand om varandra!