Händer i juni

Av:

|

Publicerad:

|

Kategori:

Hej! 

I juni fylls huset av studentskivor, sommaravslutningar, lovkänslor och sommarjobbande unga. Samtidigt pågår filminspelningar, studiecirklar, politisk organisering och workshops för att utveckla området. Det är mycket som ryms i vårt gemensamma hus samtidigt som solen skiner. Läs månadsbladet här! 

En glad nyhet är att vi tillsammans med Rädda Barnen kommer fortsätta med Frukostklubben under hela sommarlovet. Tisdagar och torsdagar 10:00-13:00 vecka 25-33 serverar vi brunch och lite aktiviteter.  

Onsdag 19 juni bjuder vi in till en Gemensam Eid brunch tillsammans med aktörer i området och varje tisdag fortsätter Socialt Center att bedriva sin verksamhet med socialt stöd, organisering kring lokala frågor och rådgivning.  

Under juni drar vi igång arbetet med Folkets Husbys Trygghetsundersökning 2024. Vill du som Järvabo vara med och diskutera hur nya lagar och en antimuslimsk retorik påverkar tryggheten i området? Hör av er till oss för att boka in en tid för enskild intervju eller för att delta i en fokusgrupp tillsammans med andra. 

Vi ses i huset!
Allt gott,
Hedvig, Maryam, Emma, Valentina, Faisal, Sardar, Marjan, Fayeq, Daniel, David, Keyvan och Milqias